Q pprofiel_edited.png

Recording studio

Of je al een keertje iets hebt opgenomen of nog niet, bij bijna iedereen is het huren van een recording studio wel een keer een plan geweest. Dit kan zijn omdat je echt een single wilt maken of iets anders met muziek wilt doen, maar ook voor een voice-over kan het handig zijn om een recording studio te huren. Niets is immers vervelender dan een iets beluisteren wat net niet helemaal goed is opgenomen. Wij nodigen je van harte uit om onze recording studio een keertje te bezoeken.

Waarom zou je onze recording studio huren?

Het is natuurlijk van belang dat je alles kunt doen wat je wilt doen. Of je onze studio nu als mixing studio wilt gebruiken of voor iets anders, je wil dat de spullen er zijn. Bij onze recording studio zul je dan dus ook van alles en nog wat vinden, zodat jij kunt opnemen wat je wilt. Enkele namen van onze gearlist zijn: Neve, API, Neumann, Universal Audio en Telefunken. Verder kun je je hart ophalen aan al onze gave instrumenten. Je kunt werkelijk waar bijna alles wat je je maar kunt bedenken bij ons vinden. Verder is het natuurlijk ook van belang dat je niet te veel betaalt. Een recording studio kan nog zo goed zijn, maar als blijkt dat je hier ongelooflijk veel geld voor betaalt, dan is dat het ook niet waard. Vandaar dat onze recording studio al te huren is vanaf 35 euro per uur. Geld is dus bijna geen probleem meer. Als laatste is het ook nog eens zo dat we op een prachtige locatie zitten. Onze recording studio zit namelijk in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, waardoor je ook lekker buiten bij een kampvuur kunt zitten en inspiratie kunt opdoen.

Recording studio

Wie is de producer van onze recording studio?

Natuurlijk hartstikke tof om allerlei goede equipment te hebben, maar als je echt een single of iets anders op wilt nemen, is het ook van belang dat je een goede producer bij de hand hebt. Bij onze recording studio is dit Quintijn Verhoef, hij speelt al sinds zijn elfde gitaar en heeft in de tussentijd ook in verschillende bands gespeeld, maar het produceren en mixen in een opnamestudio was voor hem eigenlijk het leukst. In onze recording studio heeft hij in de afgelopen jaren dus ook al meer dan honderd platen opgenomen en geproduceerd, dus je kunt er wel van uitgaan dat hij weet wat hij doet.