top of page
Q pprofiel_edited.png

Recording studio

Heb je een passie voor muziek of wil je een voice-over laten maken? Dan is het essentieel dat je over professionele apparatuur beschikt. Wanneer je een voice-over, single of ander geluidsfragment opneemt zonder de juiste apparatuur, is dat namelijk ook duidelijk terug te horen aan het eindresultaat. Dit kan storend zijn voor de luisteraar. Wil je zeker zijn van een goede kwaliteit geluid? Dan kun je ervoor kiezen om onze volledig ingerichte recording studio te huren. 

Waarom onze recording studio huren?

In onze recording studio zijn alle spullen aanwezig die je nodig hebt wanneer je zelf muziek of andere geluidsfragmenten wilt opnemen of mixen. In de studio is onder meer apparatuur aanwezig van de merken Neve, API, Neumann, Universal Audio en Telefunken. Bovendien zijn er veel gave instrumenten aanwezig die je kunt gebruiken.

Besluit je om onze studio te huren? Dan betaal je nooit te veel. Zeker als beginnende artiest betaal je liever niet de hoofdprijs. Welke prijs je kunt verwachten als je onze studio wilt huren? Dat is al mogelijk vanaf € 40 per uur! Voor weinig geld heb je dus de beschikking over professionele apparatuur. Veel beginnende artiesten vinden het huren van onze studio absoluut de moeite waard, omdat de kwaliteit van hun muziek of voice-overs hier aanzienlijk beter van wordt.

Recording studio

Impressie Studio Independent Recordings

Impressie studio2.jpg
Impressie studio4.jpg
Recording studio

Een recording studio op een prachtige locatie

Natuurlijk moet een recording studio over professionele apparatuur beschikken en betaal je liever niet te veel. Toch is dit niet de enige reden om onze studio te huren. Ook de prachtige locatie is voor veel stemacteurs, zangers en andere artiesten een reden om voor onze studio te kiezen. De studio bevindt zich namelijk in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dat zorgt ervoor dat je ook inspiratie kunt opdoen in de buitenlucht, bijvoorbeeld aan een kampvuur.

Recording studio met producer

Je hebt in onze studio dus de beschikking over indrukwekkende geluidsapparatuur, maar dat is niet het enige wat je nodig hebt om bijvoorbeeld een single op te nemen. Voor het beste eindresultaat zul je ook een goede producer aan je zijde moeten hebben. In onze studio staat Quintijn Verhoef voor je klaar. Al sinds zijn elfde levensjaar speelt Quintijn gitaar en ook heeft hij bij diverse bands gespeeld, maar het produceren en mixen in een opnamestudio of mixing studio vindt hij het leukst. De afgelopen jaren heeft hij al meer dan honderd platen opgenomen en geproduceerd in onze studio. Heb je een goede producer nodig, dan ben je bij Quintijn dus absoluut aan het juiste adres.

bottom of page