Q pprofiel_edited.png

Opnamestudio

Als je een idee hebt, wil je dit tot uiting laten komen. Bij alles wat met muziek en geluid te maken heeft, heb je dan een opnamestudio nodig. Door gebruik te maken van een opnamestudio zorg je ervoor dat alles precies zo klinkt als jij wil en dat jouw kunstwerk niet wordt verpest door slechte opnames. Mensen denken vaak dat een opnamestudio huren erg duur is, maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Onze recording studio kun je namelijk al vanaf 35 euro per uur huren. Verder ligt deze prachtig in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, dus je kunt hier bijvoorbeeld ook perfect overnachten. Zeker omdat deze studio van 130 m² echt wel genoeg ruimte biedt aan jou en je ideeën.

Wat kun je zoal doen in onze opnamestudio?

Wij van Independent Recordings hebben met onze high-end opnamestudio een heleboel te bieden. Zo kunnen wij jou helpen om je single of EP’s op te nemen en te produceren. Met ons vakmanschap kunnen wij beloven dat je je idee echt volledig tot uiting kunt laten komen. In het kort kun je bij onze opnamestudio aankloppen voor producing, engineering, mixing, mastering en band coaching. Aangezien onze opnamestudio volledig voorzien is van de allerbeste analog gear, microfoons, een heleboel gitaarversterkers, een perfecte akoestiek en nog heel veel anders zijn wij echt de keuze voor jou als je een album, EP, voiceover, videoclip of demo wilt opnemen.

Wie zijn jou al voorgegaan in onze opnamestudio?

opnamestudio

Natuurlijk hartstikke tof om allerlei goede equipment te hebben, maar als je echt een single of iets anders op wilt nemen, is het ook van belang dat je een goede producer bij de hand hebt. Bij onze recording studio is dit Quintijn Verhoef, hij speelt al sinds zijn elfde gitaar en heeft in de tussentijd ook in verschillende bands gespeeld, maar het produceren en mixen in een opnamestudio was voor hem eigenlijk het leukst. In onze recording studio heeft hij in de afgelopen jaren dus ook al meer dan honderd platen opgenomen en geproduceerd, dus je kunt er wel van uitgaan dat hij weet wat hij doet.

Interesse in onze opnamestudio?

Neem dan vooral contact met ons op. We kunnen jou dan zo snel mogelijk inplannen en ervoor zorgen dat jouw droom werkelijkheid wordt. Dit kan dus al vanaf 35 euro per maand en dan heb je een volledig uitgeruste opnamestudio tot je beschikking.