top of page
Q pprofiel_edited.png

Opnamestudio

Heb je een creatief idee met betrekking tot muziek of geluid? Dan is het van belang dat je toegang hebt tot een professionele opnamestudio. Het is essentieel dat de kwaliteit van het geluid goed is, of je nu muziek wilt maken of een voice-over wilt opnemen. Slechte opnames kunnen ervoor zorgen dat jouw singles of voice-overs niet goed tot hun recht komen. In onze studio heb je de beschikking over professioneel apparatuur. Zo kun je er zeker van zijn dat het goed zit met de kwaliteit van het geluid. Je kunt onze recording studio al huren vanaf een bedrag € 40 per uur. De studio ligt in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, een rustgevende en mooie plek waar je makkelijk inspiratie op kunt doen. De gunstige locatie maakt de studio ook geschikt om er bijvoorbeeld te overnachten.

Wil jij onze ruime opnamestudio van 130 m² huren om jouw creatieve ideeën te uiten? Neem dan contact met ons op!

De mogelijkheden in onze opnamestudio

Onze high-end opnamestudio heeft ontzettend veel te bieden. De akoestiek is er perfect en je vindt er onder meer analog gear, microfoons en een heleboel gitaarversterkers. Niet alleen vind je hier de beste apparatuur, maar ook zijn wij bereid om je te helpen. Zo kun je ons bijvoorbeeld vragen om je singles of EP’s op te nemen en te produceren. Wij hebben veel ervaring en helpen je om jouw idee om te zetten naar het eindresultaat dat je voor ogen hebt. Wil je een album, EP, voice-over, videoclip of demo opnemen? In onze studio vind je al het materiaal dat je hiervoor nodig hebt!

Voor de volgende zaken ben je aan het juiste adres bij onze high-end studio:

  • Producing

  • Engineering

  • Mixing

  • Mastering

  • Band coachin

Opnamestudio
Opnamestudio

Impressie Studio Independent Recording

Impressie studio6.jpg
Impressie studio5.jpg

Onze opnamestudio is ook door grote namen gebruikt

Onze studio biedt je alle mogelijkheden om professionele muziek te produceren. Dat blijkt ook uit het feit dat onze studio eerder al door grote namen is gebruikt. Zo heeft ook producer Red One al eens gebruikgemaakt van onze studio. Hij heeft onder meer voor Lady Gaga, U2, Michael Jackson, Nicki Minaj en Jennifer Lopez gewerkt. Andere grote namen die gebruik hebben gemaakt van onze studio zijn Babyface Nelson en Tusky. Naast muzikanten en bands, zijn er ook bedrijven die gebruikmaken van onze studio. Bedrijven die eerder gebruik hebben gemaakt van onze studio zijn bijvoorbeeld Qbuzz, NS, Mercedes, de Rabobank en Theater Group De Verleiders.

Wil jij onze studio huren?

Heb jij behoefte aan een high-end studio met een perfecte akoestiek en veel professionele apparatuur? Neem dan contact met ons op, zodat jij binnenkort gebruik kunt maken van onze studio. Voor slechts € 40 per uur heb jij al de beschikking over onze volledig uitgeruste opnamestudio. Ook kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar een mixing studio

bottom of page