top of page
Q pprofiel_edited.png

Mixing studio

In onze mixing studio kun je ook bandcoaching krijgen, muziek opnemen en muziek produceren. Belangrijk is wel dat de nummers uiteindelijk precies klinken zoals jij wilt. Een mixing engineer kan je hierbij helpen. In onze studio kan mixing engineer Quintijn Verhoef je helpen. Hij heeft veel ervaring met het produceren van muziek en is je graag van dienst in onze studio. In onze studio vind je alle benodigde apparatuur om muziek op te nemen, te produceren en te mixen. Zo heb je hier onder meer de beschikking over een Neve 1073 en een API-mengpaneel. Daarnaast vind je in de studio een ribbon mic en meer dan voldoende gitaarversterkers. 

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in onze studio? Neem dan snel contact met ons op, zodat we je kunnen inplannen! Wil je meer weten over onze studio? Lees dan verder!

Onze mixing studio is volledig uitgerust

We hebben al wat gear benoemd, maar onze mixing studio is volledig uitgerust. Zo hebben we veel mic preamps, onder meer van grote merken als Telefunken, Neve en API. Daarnaast hebben we ook diverse microfoons. Denk hierbij aan microfoons van merken als AKG, Sennheiser en Shure. In de studio vind je nog veel meer instrumenten, amps en andere gear. Heb je vragen over de beschikbare apparatuur in onze studio? Neem dan gerust contact met ons op.

Mixing studio

Impressie Studio Independent Recordings

Impressie studio.jpg
Impressie studio3.jpg

Over onze mixing engineer

Heb je zelf geen ervaring met het mixen van muziek? Laat dit dan over aan een expert, zodat je muziek ook echt goed tot zijn recht komt! Quintijn Verhoef is de mixing engineer van onze recording studio. Hij is eigenlijk zijn hele leven al bezig met het maken van muziek. Hij heeft bij diverse bands gespeeld en heeft inmiddels al jarenlang ervaring in het produceren en mixen van muziek. Kies je voor onze mixing studio, dan ben je dus in goede handen! Quintijn heeft al meer dan honderd platen geproduceerd en zorgt ervoor dat je precies het eindresultaat krijgt dat je in gedachten hebt.

Mixing studio

Onze mixing studio huren?

Als je overweegt om onze mixing studio te huren, neem dan gerust contact met ons op! Wij zorgen er dan voor dat jij de beschikking krijgt over onze studio op een voor jou gunstig moment. Heb je vragen over de beschikbaarheid van onze studio of wil je meer weten over onze studio’s zoals onze opnamestudio? Neem ook dan contact met ons op. We hopen snel van je te horen!

bottom of page