Q pprofiel_edited.png

Mixing studio

In onze mixing studio kun je van alles doen, naast het mixen van je muziek. Zo kun je je muziek hier opnemen en produceren, maar je kunt bij onze mixing studio ook band coaching krijgen. Hoewel dit allemaal ook erg belangrijk is bij het maken van een single, EP of full length album, moeten de nummers uiteindelijk wel zo klinken als jij wil dat het klinkt. Daarvoor kun je een mixing engineer goed gebruiken. Bij onze mixing studio is onze mixing engineer Quintijn Verhoef. Hij heeft al flink wat jaren ervaring in muziekproductie en kan er dus voor zorgen dat jij met een of meerdere heerlijke tracks de deur uitstapt.

Wie is onze mixing engineer in onze mixing studio?

Zoals al gezegd is dit Quintijn Verhoef. Eigenlijk is hij al zijn hele leven bezig met muziek maken. Hij heeft dan ook al in veel verschillende bands gespeeld en stort zich nu al flink wat jaartjes volledig op het produceren en mixen van muziek. Hiervoor hebben we een volledig uitgeruste mixing studio tot onze beschikking. Denk dan bijvoorbeeld aan een Neve 1073 en een API-mengpaneel. Natuurlijk kun je ook verwachten dat wij een ribbon mic hebben en dat er meer dan genoeg gitaarversterkers zijn. Onze mixing studio heeft dus echt alles wat je ook maar nodig zou kunnen hebben. Samen met de expertise en het vakmanschap van onze mixing engineer zul je er dus binnen een mum van tijd voor zorgen dat je precies hebt gemaakt wat je wilde maken. Hadden we al gezegd dat Quintijn al meer dan honderd platen heeft geproduceerd?

Mixing studio

Wat kun je nog meer in onze mixing studio vinden?

Natuurlijk was dit nog lang niet alle gear die je in onze mixing studio kunt gaan gebruiken. Zo hebben wij een groot assortiment aan verschillende mic preamps. Merken als Telefunken, Neve en API duiken hier veelvuldig op. Maar dan heb je daar natuurlijk ook een microfoon bij nodig. Hier kun je ook veel verschillende soorten van vinden in onze opname studio. Denk dan bijvoorbeeld aan merken als AKG, Sennheiser en Shure. Verder hebben wij nog veel meer instrumenten, amps en overige gear, maar dat is echt teveel om op te noemen.

Interesse in onze mixing studio?

We vragen je dan om gerust contact met ons op te nemen. Onze mixing studio in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug staat voor jou klaar, wanneer jij er klaar voor bent. We hopen snel van je te horen.